Flere skeive dager...:P

Stadige skeive dager forekommer, haha... Ble bedt på grilling og noen øl hos et vennepar. Det var kaldt, men ekte vikinger fryser ikke.... jeg er ingen viking i hvertfall!! Ingen av oss var det, og vi forflyttet oss fra hagen til stuen- grillen fikk stå igjen, som da de siste timene ble brukt som varmovn!

Vi hadde ingen planer om at det skulle bli noen skeivheter, men den ene etter den andre ble mer og mer skakk. Bortsett fra Liv Inger, hun forholdt seg ganske så i vater;)


Før kvelden startet:)

Andreas:)Når jeg tenker meg om.... har hatt litt "om" Portveien 2 her i bloggen tidligere, og ved nærmere ettertanke, så må jo dette rød huset være Sandefjords Portveien 2?!?! Eller? Jaaaa:) Her er grillsjefen selv, Stieg:)


Har ikke lært at man ikke skal leke med maten.... hehe.... :P Liv Inger.


Daaaniiieel:)


Kristin:)


Liv inger og Christer, seee som vi koser oss i varmen, hehe... 

Takk til gjengen for en koselig kveld, selv om vi ble litt spredt utover Sandefjords alle utesteder i går, hehe... Sånt skjer, men det var forsåvidt bare tre av oss som ikke klarte helt å finne roen på bryggen, slik som resten av gjengen gjorde.

Jeg fant Carina`n, så jeg kidnappet henne og flere til et annet sted, og droppet byen. Like greit, da det var mindre liv og røre ute.. Det var moro å kidnappe dem i steden, hihi....Slettes ikke lenger i vater da!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Landberg

Marita Landberg

26, Sandefjord

Glad og snill, men med temperament. Sta, kanskje for sta for mitt eget beste til tider:P Impulsiv, men alt ettersom. Tålmodig, mener jeg nå selv:) Vet jeg ikke er perfekt, men ta meg som jeg er. Med på det meste som er morsomt, tar en utfordring. Men ser mine grenser.

Kategorier

Arkiv

hits