Good moments....

Sitter å kikker på gamle bilder, noen er gamler enn andre. Men mimrer litt her i natten, hehe, og ville legge ut noen bilder fra "gode tider"..... Det er begrenset hvor langt i tid tilbake jeg kan gå, for har ikke alle bildene tilgjengelig, og å sitte å kopiere dem fra andre steder er et prosjekt jeg ikke vil begi meg ut på nå.


Dette er fra sommeren 2008... det er og blir en sommer jeg sent vil glemme!! Sommeren bestod av Andreas, Liv Inger og meg... og alle vi møtte på vår vei... og det var ikke få... haha!!


Andreas og meg heeeelt i starten av forholdet, da det ble et faktum. Tok sin tid, gitt:P 


Frøken Lillan og et av hennes påfunn. "LOOK AT MY BUSH"!!! Den kvelden ble det myyyye latter, og jeg husker det som om det var i går! 


Av og til dømmer man mennesker før man i det hele tatt har snakket med dem... det tror jeg gjelder begge oss to, haha... men selvfølgelig med "god grunn"... jada:P Linn er like søt som sukkerspinn!! Hatt noen morsomme vinkvelder, vi! Håper det blir flere forresten, synd "tiden flyr"!!


Et menneske med mange bra reflekterte tanker:)... synd vi ikke snakker så ofte mer, men takk for at du var der da jeg trengte det mest!! Sånt glemmer man ikke!


Dette er fra 1 mai 08. I allefall: Liv Inger, igjen, vannfast sminke var tingen denne kvelden. Hehe, guuud, så morsomt det var!!! Og vårt gode humør smittet over på mange på vei ned til sentrum den kvelden:) Det ble allsang;)


Igjen fra sommeren 2008. Innleggene mine fra denne sommeren taler for seg selv! 

2 kommentarer

Mette

08.mai.2010 kl.17:41

Miiimreeee <3

Maxim

10.jul.2011 kl.10:16

Han er heldig som har kapret deg. Ser at du har forsaat den lettere psykotisk ment utrolig sexy blikket ditt

Skriv en ny kommentar

Marita Landberg

Marita Landberg

28, Sandefjord

Glad og snill, men med temperament. Sta, kanskje for sta for mitt eget beste til tider:P Impulsiv, men alt ettersom. Tålmodig, mener jeg nå selv:) Vet jeg ikke er perfekt, men ta meg som jeg er. Med på det meste som er morsomt, tar en utfordring. Men ser mine grenser.

Kategorier

Arkiv

hits