I de siste kveldstimer.....

Akkurat nå nyter jeg de siste kveldstimene med en kaffe baylies og har på radio tønsberg:) Bakgrunnsmusikk er nødvendig om man ikke glor på tv`n, og av og til kan det være et ganske greit alternativ! 

På en spenningsskala fra en til ti, ligger dagen i dag dessverre på en ener. Kommer ann på øyet som ser, men mine øyne har sett seg lei på skolebøker og pleieplaner! Dem som ler av de som går på skolen, og sier dem har det "slækt", kan bare bare gå å legge seg (hehe)... Finnes jo unntak, og noen som bare seiler igjennom tiden, og bryr seg mindre, men jeg mener da de som prøver å gjøre en innsats, og fullføre med gode karakterer. Det krever sitt, merker jeg!! 

Min eneste pause var da Paradise hotel gikk, og det synes jeg var helt greit. Nå er jeg NESTEN ferdig, og jeg gleder meg til jeg kan trykke på SEND!! Da er det nemlig HELG, og jeg skal..... JOBBE! Er slett ikke et ille sted å tilbringe tiden på, så det går greit det, jeg får allikevel tid til litt sosiale stunder på kvelden:) 

Lørdag kveld skal jeg tilbringe med en av mine bedre venninner, og det blir super koselig å se frøkna igjen:) Gleder meg!! Lurer på om jeg ikke skal få hu til å gjøre underverker med håret mitt igjen... om det er muligheter for underverker i det hele tatt... jeg har ikke bare EN bad hair day, men en haug av de!!! Jeg vurderer om jeg skal stole fullt og helt på Carina og saksa, la dem få fritt løp, holde pusten og håpe på det beste, hehe... Jeg har behov for FORANDRINGER!!

 



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Landberg

Marita Landberg

26, Sandefjord

Glad og snill, men med temperament. Sta, kanskje for sta for mitt eget beste til tider:P Impulsiv, men alt ettersom. Tålmodig, mener jeg nå selv:) Vet jeg ikke er perfekt, men ta meg som jeg er. Med på det meste som er morsomt, tar en utfordring. Men ser mine grenser.





Kategorier

Arkiv

hits